Салата "Мимоза"

Източник: Бон Апети
Дата: 23.11.2004
Салата
 
Необходими продукти:
1 пушена скумрия
1 майонеза
150 г кашкавал
4 яйца
4 кисели краставички
1 стрък лук
1 стрък копър


Начин на приготвяне:
1
Салата
Яйцата се сваряват. Рибата се обезкостява, като най-напред се отстраняват костите от коремната й кухина. Нарязва се на дребни парчета или на ивички, като кожата предварително се маха.
2
Салата
Краставичките и лукът се нарязват на тънки шайби. Кашкавалът се настъргва на едро ренде, настъргват се жълтъците и отделно – белтъците.
3
Салата
В купа се поставя пласт риба, пласт лук, пласт кисели краставички, пласт майонеза, пласт жълтък, отново пласт риба, пласт настърган белтък. Между отделните пластове се слага зелена подправка – ситно нарязан копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


104 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: