Салата "Мимоза"

Дата: 23.11.2004
Източник: Бон Апети
Салата
 
Необходими продукти:
1 пушена скумрия
1 майонеза
150 г кашкавал
4 яйца
4 кисели краставички
1 стрък лук
1 стрък копър
 

Начин на приготвяне:
1
Салата Яйцата се сваряват. Рибата се обезкостява, като най-напред се отстраняват костите от коремната й кухина. Нарязва се на дребни парчета или на ивички, като кожата предварително се маха.
2
Салата Краставичките и лукът се нарязват на тънки шайби. Кашкавалът се настъргва на едро ренде, настъргват се жълтъците и отделно – белтъците.
3
Салата В купа се поставя пласт риба, пласт лук, пласт кисели краставички, пласт майонеза, пласт жълтък, отново пласт риба, пласт настърган белтък. Между отделните пластове се слага зелена подправка – ситно нарязан копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


101 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Ванкова се регистрира в сайта.
Савелин се регистрира в сайта.
doseva6 коментира рецептата Печено зеле с ориз и сливи
doseva6 коментира рецептата Крем "Ванилия"
doseva6 коментира рецептата Копривена чорба с орехи
Mariyana Petrova коментира рецептата Кюфтета с ориз на фурна
Люба Тодорова коментира рецептата Картофено пюре
коментира рецептата Шоколадова мус торта с ягоди
коментира рецептата Рула от скумрия с доматен сос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле с четири сирена
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта