Салата "Мимоза"

Дата: 23.11.2004
Източник: Бон Апети
Салата
 
Необходими продукти:
1 пушена скумрия
1 майонеза
150 г кашкавал
4 яйца
4 кисели краставички
1 стрък лук
1 стрък копър
 

Начин на приготвяне:
1
Салата Яйцата се сваряват. Рибата се обезкостява, като най-напред се отстраняват костите от коремната й кухина. Нарязва се на дребни парчета или на ивички, като кожата предварително се маха.
2
Салата Краставичките и лукът се нарязват на тънки шайби. Кашкавалът се настъргва на едро ренде, настъргват се жълтъците и отделно – белтъците.
3
Салата В купа се поставя пласт риба, пласт лук, пласт кисели краставички, пласт майонеза, пласт жълтък, отново пласт риба, пласт настърган белтък. Между отделните пластове се слага зелена подправка – ситно нарязан копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


118 ДУШИ ОНЛАЙН
Димитър Андонов се регистрира в сайта.
Silvia коментира рецептата Френски макарони
Лора коментира рецептата Фритата с праз на фурна
Лора се регистрира в сайта.
Евгени Димитров се регистрира в сайта.
Rymi Kaneva се регистрира в сайта.
Калинка Демостенова се регистрира в сайта.
Глория Александрова се регистрира в сайта.
Desislava Dimova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта