Авокадото се реже внимателно на две и от него се вади костилката. С малко ножче се правят квадратни разрези в месестата част на всяка половинка на плода до достигане на кората. Изваждат се с лъжица, като тя се плъзга между кората и месестата част. Извадените кубчета авокадо се поставят в салатиера.
Салатата се измива, подсушава се с кърпа и се накъсва на дребни парчета. Сиренето се нарязва на кубчета, а рулцата от раци – на кръгчета. Всички съставки се поставят в салатиерата при авокадото и се размесват.
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 24.09.2016 Страхотна и вкусна салата :) Отива в графа \"Любими\".
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...