Сандвич с телешки джолан и домашна горчица
Лора и Стоян
![]() |
1 пълнозърнесто хлебче 2–3 ленти пастърма от сьомга 2–3 мариновани тиквички зелена маслинова тапенада на вкус песто „Дженовезе“ на вкус |
1 | ![]() | Хлебчето се разполовява и се намазва с пестото. |
2 | ![]() | Поставят се ленти от маринованите тиквички и сьомгата. |
3 | ![]() | Намазва се с тапенада и сандвичът се затваря. |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...