Питки на тиган
Лора и Стоян
![]() |
1 компот от праскови 4 яйца 1 ч. ч. захар 1 ч. ч. брашно 1 ванилия 40 г краве масло |
13. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2021 Много ароматен десерт :) Не го сиропирах, но ако ни е много сух може и да го залея с малко компот.
| ![]() |
12. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2018 За съжаление и на мен не ми се получи.
Рецептата е супер лесна, но явно някъде бъркам.
Ще пробвам пак, но този път ще го изчакам да се охлади.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2016 И аз го правя,но го изчаквам да се охлади напълно,защото става тестив!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2016 Направих грешката се доверя на вас ,а не на опита си и залях сладкиша докато е топъл.Стана глетав и за кофата.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2016 Получи се страхотно
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...