Сиропиран сладкиш с праскови

Дата: 03.09.2011
Източник: Бон Апети
Сиропиран сладкиш с праскови
 
Необходими продукти:
1 компот от праскови
4 яйца
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. брашно
1 ванилия
40 г краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Сиропиран сладкиш с праскови
Яйцата и захарта се разбиват с миксер до побеляване. Постепенно се прибавят брашното и ванилията.


2
Сиропиран сладкиш с праскови 2
Тавичка се намазва с разтопеното краве масло. На дъното се слагат отцедените праскови с месестата част надолу. Отгоре се изсипва тестото. Пече се в предварително загрята на 180 градиса фурна около 30 минути. Когато сладкишът се изпече се залива със сока от компота. Оставя се за 20 минути да се напои добре.


Подобни рецепти:
Коментари (11)
11.
Изпрати
лично съобщение

13.09.2016
И аз го правя,но го изчаквам да се охлади напълно,защото става тестив!
10.
Изпрати
лично съобщение

14.04.2016
Направих грешката се доверя на вас ,а не на опита си и залях сладкиша докато е топъл.Стана глетав и за кофата.
9.
Изпрати
лично съобщение

01.03.2016
Получи се страхотно
8.
Изпрати
лично съобщение

29.02.2016
Не, Мария, не е необходимо да изчакваш, сладкишът да се охлади.
7.
Изпрати
лично съобщение

23.02.2016
Едно бързо въпросче :)..Трябва ли да изчакам сладкиша да изстине преди да го залея със сока,или може и докато е топъл?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


122 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта