Киш „Лорен“
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2022 Интересна рецепта, ще я пробвам! Добре изглежда хлебчето!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2022 Здравейте, Мария – разбира се, че може да се добави сол.
Здравейте, Еклер – заменете брашното от лимец с пълнозърнесто брашно. Поздрави от нас!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2022 Здравейте! С какво може да се замени брашното от лимец?
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2019 Може ли да се добави сол ?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2016 Не, Мария, не е заради брашното, явно хлябът е имал нужда от още печене. Този хляб по принцип става „сочен“, не е пръхкав като белия хляб, приготвен с мая, а прилича на немския хляб , който се продава вакуумиран и нарязан в големите супермаркети.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...