Есетра по московски
Лора и Стоян
![]() |
1-2 филета сельодка 50-70 г сварено цвекло 10-15 г червен лук 1-2 чери домата 1 сварен морков 1 сварен картоф 1 сварено яйце 3-4 с. л. майонеза |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2018 Точно това си представям под словосъчетанието "руска салата".
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.12.2013 Класически руски ордьовър, но слоя с морковите и цвеклото ми се станаха някак по-течни. Като вкус е типичен за старата руска кухня.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...