Мариновани яйца с копър
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
27.08.2022 Получи се много добре. Аз го направих с купешка тарама, но пак стана вкусен
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2021 До 1
тарамата е майонеза от рибешки яйца, вместо кокоши, 90% от майонезата е мазнина!
аз имам друг въпрос, може ли да се ползва хайвер от риба която аз съм си хванал или купил. Трябва да го оставя да "узрее" ли?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2016 още тънкости във водата където ще накиснете средата от хляба преди това може да я сварите със анасон прецеждате и когато истине накиснете хляба в нея подобрява страхотно вкуса на хайвера :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2016 рецепта за бял хайвер за 100 - 120 гр бял хайвер се прибавят среда от 1 бяла франдзола, 6 супени лъжици маслиново олио, 2-3 супени лъжици бял оцет, половин чаша галета, половин глава настърган лук, приготвенето на хайвер тарамас е по горе посочения начин . Добър апетит
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.08.2014 Получи се невероятно! Добавих му задушен чесън, джинджифил (корен) и стана разкошно! Благодаря рецептата!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...