Шаран по йовковски

Източник: Бон Апети
Дата: 25.09.2003
Шаран по йовковски
 
Необходими продукти:
1 шаран
1 домат
1 глава кромид лук
3 шайби лимон
2 скилидки чесън
5–6 с. л. кетчуп
1/4 връзка магданоз
масло за намазване


Начин на приготвяне:
1
Шаран по йовковски
Доматът се нарязва на тънки шайби и се подрежда върху лист метално фолио.
2
Шаран по йовковски 2
Върху него се поставя изчистеният шаран (без главата), пълни се с нарязания на шайби лук, лимона и чесъна и се поръсва накълцаният магданоз. Горната част на шарана се намазва с кетчупа и маслото и се затваря.
3
Шаран по йовковски 3
Завива се във фолиото и се притиска добре, за да не излиза въздух. Пече се на скара не повече от 15 минути, без да се обръща.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: