Свински джолан в зелев лист

Гост: ПетърЛазаров - Морския
Източник: Бон Апети
Дата: 27.09.2003
Свински джолан в зелев лист
 
Необходими продукти:
600 г обезкостен свински джолан
4 листа кисело зеле
1 глава кромид лук
3-4 скилидки чесън
4 ч. л. кетчуп
сол и чер черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Свински джолан в зелев лист
Джоланът се овкусява със сол и черен пипер, след което се намазва с кетчуп. Лукът и чесънът се режат на ивици и се слагат върху джолана. Накрая джоланът се поставя върху разгънатия зелев лист и се загъва във вид на сарма.
2
Свински джолан в зелев лист 2
Поставя се в тава, налива се вода, колкото да покрие 1/2 от сармите, и се пече при температура 150-160 градуса около 3 часа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Gospodespasitel се регистрира в сайта.
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: