Картофени кюфтета със спанак с царевична салса
Лора и Стоян
200 г сирене 2 с. л. зехтин 1 щипка чесън на прах 2 щипки босилек 2 щипки естрагон 4 домата (300 г) 6-8 с. л. олио 1 стрък пресен чесън 1 глава кромид лук 1 домат 2 патладжана (400 г) 3-4 зелени чушки 1 с. л. балсамов оцет |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...