Доматено чътни със зелен фасул

Източник: Бон Апети
Дата: 22.12.2004
Доматено чътни със зелен фасул
 
Необходими продукти:
500 г замразен зелен фасул
3-4 домата
1 люта зелена чушка
1 скилидка чесън
5-6 резена пресен джинджифил (1/2 ч. л. сух)
1 1/2 с. л. кафява захар
1/2 ч. л. кимион


Начин на приготвяне:
1
Доматено чътни със зелен фасул
Фасулът се сварява за 10-15 минути, изцежда се, изплаква се със студена вода и се изсипва в купа.
2
Доматено чътни със зелен фасул 2
Чътни се приготвя, като доматите се почистват, нарязват се на четвъртинки и се поставят в блендер. Добавят се почистените и наситнени джинджифил, скилидка чесън и люта чушка.
3
Доматено чътни със зелен фасул 3
Слагат се кафявата захар и кимионът. С пюрираната смес се залива фасулът. Преди консумация ястието трябва да престои 4-5 часа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: