Шишчета с пилешки сърца и гъби

Дата: 29.09.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г пилешки сърца (охладени)
250 г печурки (малки)
30 г пресен джинджифил
50 мл сос „Тамари“
40 мл олио
2 скилидки чесън
2 стръка салвия
 

Начин на приготвяне:
1
Шишчета с пилешки сърца и гъбиСърцата се почистват, гъбите се обелват и се разполовяват, нанизват се на шишчета, като се редуват.
2
Шишчета с пилешки сърца и гъби 2Джинджифилът се настъргва и се смесва със стрития на паста чесън, соса „Тамари“, олиото и наситнената салвия.
3
Шишчета с пилешки сърца и гъби 3Шишчетата се мажат със сместа и се готвят на грил за кратко време, не бива да се изсушават.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

04.10.2016
Не успях да ги снимам много бързо се изядохаЧ:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта