Свинско печено в хартия

Дата: 08.10.2019
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 кг свинска плешка с кост
50 г краве масло (със стайна температура)
1 1/2 с. л. морска сол
1 с. л. кафява захар
2 ч. л. пушен червен пипер
2 ч. л. сух лук
1 ч. л. черен пипер на зърна
1 ч. л. лют червен пипер
1 ч. л. чесън на прах
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско печено в хартияМесото се намазва с маслото.
2
Свинско печено в хартия 2Пушеният пипер, лютият пипер, лукът, чесънът, черният пипер, кафявата захар и морската сол се смилат в кафемелачка.
3
Свинско печено в хартия 3Месото се натрива с получената ароматна смес.
4
Свинско печено в хартия 4От пергаментова хартия се оформя голям плик. Месото се поставя в плика и се затваря много добре.
5
Свинско печено в хартия 5Пече се 8 часа в загрята на 110 градуса фурна, с вентилатор.
6
Свинско печено в хартия 6Поднася се с образувалия се по време на печенето сос и с гарнитура по избор.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

24.11.2019
Много вкусно.
4.
Изпрати
лично съобщение

02.11.2019
Приготвих го със свински бут. Заслужаваше си чакането, стана чудесно.
3.
Изпрати
лично съобщение

13.04.2019
Направих свинска плешка без кост, стана страшно сочна и вкусна.
2.
Изпрати
лично съобщение

16.11.2016
Изключително крехко!
1.
Изпрати
лично съобщение

30.09.2016
Месото направо се топеше в устата. Спечелих си овации. Благодаря! :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevgul Salim се регистрира в сайта.
Marconi Sladkarnitsa се регистрира в сайта.
Mandarina Brauswetter публикува рецептата Икапири
Nina публикува рецептата Кекс с белтъци
Irena Boyanova се регистрира в сайта.
NelliSto публикува рецептата Галет с картофи
Анна коментира рецептата Пържени кюфтета
Nina публикува рецептата Кексчета (мъфини) от цвекло
Мария публикува рецептата Кекс с кисело мляко
Nina публикува рецептата Славски колач
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта