Ориз пилаф
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2020 Не можах да намеря голямо парче плешка с кост. Сготвих го с врат без кост. Стана крехко и вкусно, но доста мазно. Следващия път мисля да го направя без масло.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2019 Много вкусно.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2019 Приготвих го със свински бут. Заслужаваше си чакането, стана чудесно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.04.2019 Направих свинска плешка без кост, стана страшно сочна и вкусна.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2016 Изключително крехко!
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...