Ориз пилаф
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2020 Не можах да намеря голямо парче плешка с кост. Сготвих го с врат без кост. Стана крехко и вкусно, но доста мазно. Следващия път мисля да го направя без масло.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2019 Много вкусно.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2019 Приготвих го със свински бут. Заслужаваше си чакането, стана чудесно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.04.2019 Направих свинска плешка без кост, стана страшно сочна и вкусна.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2016 Изключително крехко!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...