Телешко печено с лук
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2017 Много добре стават. Правя ги за втори път. Понеже правя половин доза ги правя само с агнешка кайма и вкусът едва ли е същият, но и така ни харесват вкъщи.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2016 Георги, сумакът е подправка, типична за арабската кухня, която се получава от плодовете на див храст, растящ в Средиземноморието (предимно в Сицилия и южна Италия), а също и в Средния изток (главно в Иран), като обикновено плодовете се изсушават и се смилат на прах с пурпурночервен цвят. У нас подправката е позната от дюнерите. Сумакът има кисел, плодов и леко стипчив вкус и няма точен аналог, с който може да бъде заменен. Може да се пропусне, но тогава вкусът няма да бъде същият. Сумак може да се закупи от повечето био магазини.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2016 Здравейт,е сумакът може ли да се замени с нещо, или от коя по-голяма верига може да се купи? Благодаря.
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...