Динени тимбалчета с пъпеш
Лора и Стоян
![]() |
1/2 л прясно мляко сокът от 1 портокал 1-2 праскови 100 г захар 100 г солени бадеми 1 пакетче суха сметана 200 мл прясно мляко за рзбиване на сметаната 1 пакетче желатин 4 жълтъка 100 г захар 100 г натурален шоколад сокът от 1 лимон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...