Щрудел с ябълка

Сръбска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Щрудел с ябълка
 
Необходими продукти:
1 пакет точени кори
4 ябълки
200 г кристална захар
4-5 с. л. олио
1-2 с. л. грис
пудра захар за поръсване


Начин на приготвяне:
1
Щрудел с ябълка
Ябълките се обелват и се настъргват на едро ренде.
2
Щрудел с ябълка 2
Отцеждат се от сока и се смесват с грис.
3
Щрудел с ябълка 3
Върху всеки лист точени кори се разпределя ябълкова смес и се поръсва със захар.
4
Щрудел с ябълка 4
Навиват се на рула и се подреждат в намазнена тава за печене. Поръсват се с олио и се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна.
5
Щрудел с ябълка 5
Изпечeният щрудел се поръсва с пресята пудра захар.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: