Пастет от тиквички и крем сирене
Лора и Стоян
40. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2022 Много любимо семейно ястие! Ние обаче го печем поне 1 час преди са сложим яйцето за да се позапече сиренето.
|
39. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2021 Стана много вкусно хареса ми веднага направих но снимката е след като съм го опитала неможах да се сдържа.Има много интересни рецепти и това е една глътка свеж въздух от обичайните ястия които сме готвили хиляди пъти.
|
38. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2021 Изяде се докато търсех телефона, за да снимам:) Дъщеря ми беше очарована от наличието на хрупкав лук!
|
37. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2020 Всичко е чудесно!
|
36. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2019 Вкусно
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...