Краваи
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2017 Да...оформят се сырники с намаслени в олио ръце във вид на плоски кюфтенца.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2017 Първо, това не са истински сырники. В тях количеството брашно е минимално- 3 с.л. на 500гр. извара и 1 яйце. И второ, понеже аз направих най-страхотните сырники през живота си благодарение на съвета на една рускиня, споделям тайната. Заменете брашното с нишесте (може ароматизирано за крем). Така няма да получите тесто, а истински ще се чувства изварата. Сметаната с която се поднасят никога не е със захар.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...