Стъклени звезди
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2017 Страхотни се получиха - миналата година ги направих за празниците, утре мисля да ги повторя. Много просто за изпълнение, а вкусът ще се хареса на всеки, който обича печива. :)
Само един съвет - трябва много да се внимава с морската сол за поръсване! Използвайте по-малко, отколкото си мислите, че ще е добре :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...