Провансалски хляб
Нашите кулинари







| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 03.06.2023 Вкусна и лесна рецепта. Аз я направих с идеята за вечеря, но е по-скоро десерт. Станаха 6 парчета в голямата тава, вътре сложих кристална, но не и пудра захар, както и мед. Отгоре не съм ръсила с пудра захар, намазах я с масло преди печенето, а после когато беше готова я полях със сиропа.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...