Содени питки с мас и кисело мляко
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2022 Здравейте, Златослав! Освен тези 50 мл, в стъпка 2 се наливат още 120 мл топла вода. Поздрави от нас, радваме се, че ви се получава този страхотен хляб.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2022 Здравейте,този хляб го правя вече за трети път .Винаги ми се получава,но днес забелязах че липсва нещо в рецептата тук и 24 китшън.И това е водата.По рецепта е дадено 50 грама които са не достатъчни.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...