Дебела палачинка с луканка и кашкавал

Дата: 31.10.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 яйца
200 мл прясно мляко
130 г брашно
1/4 ч. л. захар
50 г краве масло
150 г Луканка Маджаров
100 г Кашкавал от краве мляко Маджаров
сол и черен пипер на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Дебела палачинка с луканка и кашкавалЯйцата се разбиват заедно с прясното мляко.
2
Дебела палачинка с луканка и кашкавал 2Добавят се захарта, солта, черният пипер и брашното. Отново се разбива.
3
Дебела палачинка с луканка и кашкавал 3Луканката се нарязва на тънко.
4
Дебела палачинка с луканка и кашкавал 4Кашкавалът се настъргва.
5
Дебела палачинка с луканка и кашкавал 5Луканката се запича до златисто в сух тиган на умерен огън.
6
Дебела палачинка с луканка и кашкавал 6Фурната се загрява на 200 градуса (с вентилатор). Чугунен тиган се слага в нея за 10 минути, да се нагорещи. Пуска се маслото и се оставя да се разтопи. Налива се яйчената смес и се пече 15 минути.
7
Дебела палачинка с луканка и кашкавал 7Готовата палачинка се изважда от фурната и се поръсва с настъргания кашкавал и луканката.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

03.11.2018
Страхотна за закуска и бърза за приготвяне
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


136 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта