Дебела палачинка с луканка и кашкавал
Лора и Стоян
500 г брашно (+ за плота) 250 г кисело мляко 200 г свинска мас 3 ч. л. бакпулвер 2 ч. л. сода бикарбонат 1 ч. л. сол |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2019 Питките станаха много сполучливи. Получават се малко сухички и ронливи, затова им трябва сочен съпровод.
За по-изразен вкус, аз добавих кън тестото настърган пармезан и розмарин.
Следващият път ще пробвам с царевично брашно.
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2018 ✔️
| ![]() |
“… Три дни яли, пили и се веселили. КРАЙ”. Краят, Дами и Господа, е само...
Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал...
През годините страстта към сладкишите не е подминала нито велики личности, нито пък световноизвестни филмови...
Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания....
Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и...