Шоколадово млечен крем
Лора и Стоян
500 г сирене „Рикота“ 300 г бишкоти „Савоярди“ 180 г захар 150 г кокосова сметана 30 г печени кокосови люспи 10 г бурбонска ванилова захар 100 мл ром с аромат на кокос 4 жълтъка 1 консерва ананас (800 г) |
В 10-и брой на BILLA Кулинариум се готвим за празник. Най-светлият от християнските – Великден. Възкресение...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
Пролетта идва, облечена в нежни цветове и вълнуващи тонове на зеленото с новия брой на...
„Катрин-Ко” ЕООД – гр. Раковски е бързоразвиваща се производствено-търговска компания с изцяло частен капитал и...
Съществува мнение, че английската кухня е трудно смилаема и скучна, тъй като в нея се...