Двуцветен дип от чушки
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2022 Един много приятен и интересен десерт!
Понеже нямах необходимото количество извара, допълних с маскарпоне (50/50) и стана много вкусно!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2021 Много вкусен сладкиш, но след като престои няколко дни. Стана любима рецепта.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2014 Получи се много вкусно съчетание на вкусове и текстури - леко дъвчаща основа, мек крем и хрупкаво покритие. Определено и тази ваша рецепта ще се превърне от редовно приготвяните в къщи изкушения!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2014 страхотен сладкиш
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2014 Много интересен и различен сладкиш! Преди да започна да го правя си казах сладкиш като сладкиш, но като започнах да го правя, разбрах, че не е като обикновените сладкиши. Дори като го сложих във фурната не бях сигурна какво ще се излезе, защото не съм пробвала нещо подобно, но изглежда вътре става някаква магия и се получи страхотно! По своя инициатива добавих към крема и 2 ч.л. концентриран ликьор, който също му придаде характерен аромат и вкус. Заслужава си да се опита! :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...