Гергана

Потребител от 07.08.2013
Гергана
Име: Гергана
ТИТЛА: Чирак
197 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
08.10.2014
Много интересен и различен сладкиш! Преди да започна да го правя си казах сладкиш като сладкиш, но като започнах да го правя, разбрах, че не е като обикновените сладкиши. Дори като го сложих във фурната не бях сигурна какво ще се излезе, защото не съм пробвала нещо подобно, но изглежда вътре става някаква магия и се получи страхотно! По своя инициатива добавих към крема и 2 ч.л. концентриран ликьор, който също му придаде характерен аромат и вкус. Заслужава си да се опита! :)
2
17.09.2014
под рецепта Японски палачинки
Чудни са, интересни и по-различни от стандартните пухкави палачинки! Станаха много добре на съвсем слаб котлон с кокосово олио. Малко по-трудно се обръщат, но след първите няколко усвоих правилния начин, само малко си изпогорих пръстите, но крайния резултат си заслужаваше! Бързо ще изчезнат! :)
3
22.08.2013
Мисля, че не е необходимо, в предаването обясниха, че яйцата трябва да престоят 24 часа на стайна температура. Моите престояха само целия следобед, бях ги извадила по-рано, но някой ги беше върнал обратно в хладилника, затова престояха само толкова. Мисля и че е прекалено белтъците да се отделят от жълтъците и да престоят 1-2-3 дни в затворен съд в хладилник, както на много други места обясняват.
4
19.08.2013
Рецептата е страхотна и много точно описана! Не всички станаха в идеална форма и размер, но като за първи успешен, след един много неуспешен опит по друга рецепта, се получиха много добре! Дори не бях приготвила продуктите за крема, защото не знаех дали ще се получат изобщо и го замених с шоколадов. Но вкусът им си заслужава старанието! Само докато оформя всички, някои се отпуснаха и разтекоха в тавата, каква може да е причината за това?
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: