Боливийски печен крем
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.07.2017 Като за първи опит ми се получиха сравнително добре. Моите изводи: 1. трябва да се държат малко повече от час за да не се напукат; 2. Крема ги овлажнява и омекват, а аз ги бях сложила на няколко реда и на сутринта се бяха слепили едни за други. Трябва да се слага по по-малко крем и да са наредени без да се застъпват/притискат. 3. Аз държах белтъците на стайна Т само няколко часа, заради което и може би и моите се поразтекоха малко и не станаха много надути.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2016 Ох,пак не ми се получиха...
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2013 Мерси за отговора :) И аз предположих, че няма нужда да престояват няколко дни, но все пак да питам, защото и аз имах 1 несполучлив опит по друга рецепта.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2013 Мисля, че не е необходимо, в предаването обясниха, че яйцата трябва да престоят 24 часа на стайна температура. Моите престояха само целия следобед, бях ги извадила по-рано, но някой ги беше върнал обратно в хладилника, затова престояха само толкова. Мисля и че е прекалено белтъците да се отделят от жълтъците и да престоят 1-2-3 дни в затворен съд в хладилник, както на много други места обясняват.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2013 Здравейте, трябва ли белтъците да са преседяли 2-3 дни в хладилник преди да се използват или директно си ги ползвам?
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...