Лесен Кодрит Кадир
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2014 В тавата първо разтопявам захар, за да стане карамел и го разстилам по цялото дъно. След това мажа изстиналия и втвърден карамел с масло и нареждам плодовете (повечето пъти ползвам пресни плодове - ябълки). Заливам с кексовата смес и пека.
След като е опечено изчаквам да изстине напълно и тогава сиропирам, но преди да съм обърнала тортата. Ако я правя с пресни плодове си приготвям сироп от прясно мляко и захар на вкус, за да е по-ароматно.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2014 Много го обичаме и често го приготвям!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2014 Благодаря Деси,за съвета
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2014 Ами трябва и един компот, за предпочитане от праскови :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2014 Рецептата нее пълна
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...