Лесен Кодрит Кадир
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2014 В тавата първо разтопявам захар, за да стане карамел и го разстилам по цялото дъно. След това мажа изстиналия и втвърден карамел с масло и нареждам плодовете (повечето пъти ползвам пресни плодове - ябълки). Заливам с кексовата смес и пека.
След като е опечено изчаквам да изстине напълно и тогава сиропирам, но преди да съм обърнала тортата. Ако я правя с пресни плодове си приготвям сироп от прясно мляко и захар на вкус, за да е по-ароматно.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2014 Много го обичаме и често го приготвям!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2014 Благодаря Деси,за съвета
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2014 Ами трябва и един компот, за предпочитане от праскови :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2014 Рецептата нее пълна
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...