Ягодова торта
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2018 страхотен!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.06.2014 Добре се получи, макар че е далеч от представите ни за истински сладолед. По-скоро замразен сладкиш, който може да се консумира и само охладен. Моята добавка към сладоледената смес е настърганата кора на един портокал.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2014 Чудесен десерт,аз използвам натрошени бисквити \" Роден край \" и го оставям в хладилника-синът ми го харесва повече като крем.За последните 2 седмици ме кара да му правя 4 пъти.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2014 Получи се уникално, много са вкусни! Аз само смених трохите с бисквити Дайджестив и много ги харесахме!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2014 Идеално! Чудя се, ако се добавят кокосови стърготини към блата.....
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...