Дебела палачинка с луканка и кашкавал
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.10.2020 Сполучливи и хрупкави. 15 мин им е много даже. Половин доза се събира точно в една тава от стандартна печка (:
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 26.01.2019 Питките станаха много сполучливи. Получават се малко сухички и ронливи, затова им трябва сочен съпровод.
За по-изразен вкус, аз добавих кън тестото настърган пармезан и розмарин.
Следващият път ще пробвам с царевично брашно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 15.12.2018 ✔️
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...