Палачинки от тофу и нахут
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2017 Тази ми е любимата рецепта за солен кекс. Правила съм я и в кръгла и в правоъгълна форма и все ми се получава. Плънката си я правя по мой вкус и количество "на око". Обикновено слагав шунка, сирене маслини, кис. крактавички, сушени домати и 1ч.л. песто.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2017 Моля не ни подвеждайте със снимки които не са от рецептата!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2017 Пак трябва да сменям очилата.)))) В рецептата е записано, че се пече в правоъгълна форма за кекс, покрита с хартия за печене. Отгоре стои снимка на гофрирана КРЪГЛА форма за кейк. Представям си как се покрива подобна форма с хартия за печене и настръхвам.)))) Кое от двете е вярното?))
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2016 Още топъл топъл го нападнахме ;-)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2016 Веселин, направена е необходимата корекция. Благодарим ти за вниманието.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...