Джинджифилови бисквити
Лора и Стоян
18. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2024 След половинчасово разбиване, маслото беше на бучици, а яйцата без да бухнат, макар да бяха на стайна температура. Може би е трябвало да са още по-топли, но това не попречи на крайния резултат, ще правя този много вкусен солен кекс и занапред.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2019 Много вкусен кекс! Аз го направих със ситно нарязана зелена чушка, поради липса на червена печена. Стана изключително ароматен. Лично на мен ми идва една идея мазен. Следващият път ще го направя с по-малко масло.
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2018 Идеален :)
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2018 Уникално вкусно! Добавих 4-5 зелени маслини и поради липса на форма за терин ги приготвих във форма за мъфини отличен резултат.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2017 Лесна рецепта и богат вкус :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...