Шопски зелник по панчаревски
Лора и Стоян
![]() |
250 г пшеничено брашно 80 г бекон 3-4 мариновани сушени домата 2 яйца 2 жълтъка 2 с. л. кафява захар 1 с. л. бакпулвер 1 с. л. каперси 1 с. л. синапено семе |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...