Царевичен хляб

Латиноамериканска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 31.03.2008

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г консервирана царевица
120 г маргарин
2 жълтъка
1 ч. ч. царевично брашно
1 ч. ч. пшенично брашно
3 с. л. захар
2 ч. л. бакпулвер
2 ч. л. сол
1 ч. л. сух копър
1 щипка лют пипер



Начин на приготвяне:
1
Царевичен хляб
Двата вида брашно, солта, захарта и бакпулверът се смесват в купа.
2
Царевичен хляб 2
Добавят се разтопеният маргарин и жълтъците.
3
Царевичен хляб 3
Овкусява се с лютия пипер и копъра.
4
Царевичен хляб 4
Консервираната царевица се смила в блендер, след което се сипва в тестото.
5
Царевичен хляб 5
Сместа се омесва и се разпределя в намазнени формички за кекс или тимбалчета.
6
Царевичен хляб 6
Хлебчетата се пекат около 25 минути в предварително загрята на 190 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


126 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: