Царевичен хляб

Дата: 31.03.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г консервирана царевица
1 ч. л. сух копър
2 ч. л. сол
2 ч. л. бакпулвер
3 с. л. захар
1 ч. ч. пшенично брашно
1 ч. ч. царевично брашно
2 жълтъка
120 г маргарин
1 щипка лют пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Царевичен хлябДвата вида брашно, солта, захарта и бакпулверът се смесват в купа.
2
Царевичен хляб 2Добавят се разтопеният маргарин и жълтъците.
3
Царевичен хляб 3Овкусява се с лютия пипер и копъра.
4
Царевичен хляб 4Консервираната царевица се смила в блендер, след което се сипва в тестото.
5
Царевичен хляб 5Сместа се омесва и се разпределя в намазнени формички за кекс или тимбалчета.
6
Царевичен хляб 6Хлебчетата се пекат около 25 минути в предварително загрята на 190 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


152 ДУШИ ОНЛАЙН
Биска Стайко коментира рецептата Заек по ловджийски
Сабие Джамбазка се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Тутманик
Pavlina Koleshova коментира рецептата Тутманик
Joanna1309 публикува рецептата Пица с песто
Анна коментира рецептата Крем супа от боб
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Щрудел с круши
Василка Чобанова се регистрира в сайта.
Десислава публикува рецептата Руло „Стефани“
Ками Георгиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта