Соленки със сирене и кашкавал

Дата: 26.07.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
350 г брашно
1 яйце
250 г извара
200 г твърд кашкавал
150 г краве сирене
200 г краве масло
3 ч. л. бакпулвер
1 ч. л. сол
50 г твърд кашкавал
 

Начин на приготвяне:
1
Соленки със сирене и кашкавал
В купа се сипват брашното, бакпулвера, солта, яйцето, изварата, натрошеното сирене, разтопеното масло и настърганият кашкавал. Разбърква се.

 


2
Соленки със сирене и кашкавал 2
Оформят се 30 топки с големината на кайсия и се подреждат в тава с пергаментова хартия. Поръсват се с настърган кашкавал.

 


3
Соленки със сирене и кашкавал 3
Пекат се за 25 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.


Подобни рецепти:
Коментари (40)
40.
Изпрати
лично съобщение

08.01.2019
Великолепни!!!
39.
Изпрати
лично съобщение

20.01.2017
Много вкусни
38.
Изпрати
лично съобщение

05.11.2016
Прекрасни....и вече любими.Тестото ми се получи малко сухо ,но добаяих вода и се получиха
37.
Изпрати
лично съобщение

21.03.2016
Страхотни станаха с два вида брашно ги направих! Щее пробвам и само с ръжено!
36.
Изпрати
лично съобщение

08.11.2015
много вкусни се получиха!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


178 ДУШИ ОНЛАЙН
AnnieB се регистрира в сайта.
Милена Йовчева се регистрира в сайта.
Ivelin Zlatanov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта