Сос „Песто“

Дата: 15.09.2009
Източник: Бон Апети
Сос „Песто“
 
Необходими продукти:
1/2 връзка босилек
1/2 връзка магданоз
150 г кедрови ядки
200 мл зехтин
4–5 скилидки чесън
 

Начин на приготвяне:
1
Сос „Песто“Сосът се приготвя, като всички продукти се смесват и се пасират. Можете да го използвате за бургери, паста, пица, марината. Ако искате да подсилите вкуса, изпечете ядките предварително във фурна или на сух тиган.


Съвет:

В случай, че не откриете кедрови, може да ги замените с белени слънчогледови семки или орехи.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Denitsa Stoyanova се регистрира в сайта.
Елеонора Иванова се регистрира в сайта.
Ruslan Dimov коментира рецептата Мусака
Pervin Mustantikova се регистрира в сайта.
Пантофка Кристална се регистрира в сайта.
Velislava Ilieva се регистрира в сайта.
Svetoslav Stoyanov се регистрира в сайта.
TE коментира рецептата Пържени яйца с млечен сос
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта