Спагети "Болонезе"

Дата: 18.09.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Спагети \
 
Необходими продукти:
250 г кайма смес
200 г спагети
100 мл доматено пюре
1/2 ч. ч. червено вино
1 морков
3 с. л. зехтин
1 ч. л. риган
сол и черен пипер на вкус
пармезан или кашкавал за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
В дълбок тиган се запържват моркова и каймата. Добавят се доматеното пюре и виното и соса се оставя да поври 10 минути на тих огън.
2
Овкусява се с подправките, вари се още 2 минути и след това се оттегля от котлона.
3
Спагетите се сварят, заливат се със соса, поръсват се с пармезан или кашкавал и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

26.01.2017
Много вкусни
6.
Изпрати
лично съобщение

04.01.2017
Класика , лук ,селъри , морков и телешка кайма .Рагуто е добре да се готви дълго време на бавен огън поне 1 1/30 ч.
5.
Изпрати
лично съобщение

05.08.2016
Любимите ми са :)
4.
Изпрати
лично съобщение

20.07.2016
Вкуснооо :)
3.
Изпрати
лично съобщение

09.03.2016
Вкусна вечеря за днес :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Милена се регистрира в сайта.
Mihaela Tyurolengova се регистрира в сайта.
Денислава се регистрира в сайта.
Лъки коментира рецептата Вегански таратор
Tania Kisiova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта