Спагети „Болонезе“

Дата: 22.05.2017
Източник: Loralein
ТИТЛА: Чирак
Спагети „Болонезе“Спагети „Болонезе“
 
Необходими продукти:
1 пакет спагети
1/2 глава лук
2 домата
400 г кайма
5 с. л. олио
1 пакетче инстантен сос за спагети
1 с. л. кимион
1 с. л. розмарин
1 с. л. черен пипер
1 с. л. червен пипер
1 с. л. сол
1 с. л. чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Спагетите се сваряват за около 15-20 минути във вряща, подсолена вода.
2
За соса в тиган се запържва лукът.
3
Добавя се каймата и също се запържва добре, като се бърка с дървена вилица, за да стане на едри трохи.
4
Слагат се подправките и сосът се оставя да ври около 1 минута.
5
Добавят се настърганите домати и се оставят да врят за около 3 минути.
6
Слага се инстантният сос за спагети, предварително смесен с малко вода. Разбърква се и се оставя на котлона за около 20 секунди, след което съдът се дърпа от огъня.
7
Сосът се сипва към отцедените спагети и се разбърква.


Съвет:
Спагетите се сервират, докато са още топли.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Halid Ganchov се регистрира в сайта.
Penguin се регистрира в сайта.
pipilota79 се регистрира в сайта.
Sneji Poleva коментира рецептата Домашен корнфлейкс
Sneji Poleva се регистрира в сайта.
Елена коментира рецептата Бързо пилешко фрикасе
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта