Спагети „Болонезе“
Лора и Стоян
за тестото: 500 г брашно тип „00” 10 г сол 1/2 пакетче суха мая (5,5 г) 25 мл зехтин 1 ч. л. захар | за гарниране: 250 г сирене „Моцарела“ за пица 200 г пилешко филе 50 г сирене „Пармезан“ 200 мл животинска сметана 20 мл зехтин 1 глава червен лук 1 скилидка чесън 2 стръка риган сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...