Паста с риба тон и гъби на фурна

Дата: 19.04.2017
Източник: Ди Алба
ТИТЛА: Хоби готвач

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
паста (фусили)
1 консерва риба тон (в собствен сос)
1 с. л. едрозърнеста горчица
1 с. л. сметана
гъби (печурки)
сирене „Чедър“
зехтин
лук
магданоз
сол и черен пипер на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Нарежете лука и гъбите.
2
Запържете лука в малко зехтин. Овкусете със сол и черен пипер и добавете гъбите.
3
Нарежете магданоз наситно.
4
Сварете пастата, отцедете я добре и я изсипете в купа.
5
Добавете рибата тон.
6
Изсипете запържените лук и гъби при останалите продукти.
7
Добавете горчицата и сметаната, и разбъркайте.
8
Поръсете с настъргано сирене „Чедър“ и запечете за 10–15 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
9
Паста с риба тон и гъби на фурна 9Оставете леко да се охлади и сервирайте.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мариела Видинова се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Пилешки гърди в бекон
Величка Неделчева се регистрира в сайта.
Cvetomira Yanakieva коментира рецептата Пиле „Дижонез“
Анна коментира рецептата Крем супа от гъби
Анна коментира рецептата Кейк „Зебра”
Nesi Musret се регистрира в сайта.
brooklyn05 се регистрира в сайта.
Георги се регистрира в сайта.
Иванова се регистрира в сайта.
Teodora Markova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта