Паста на фурна с пилешко и спанак
Лора и Стоян
|
125 г спагети 150 г кайма 2 домата 1 морков 30 г лук 1 с.л. бяло вино 1 с.л. доматено пюре 1 с.л. зехтин 1 скилидка чесън 1 с.л. накълцана прясна мащерка (1 ч.л.суха) 150 г бульон (по избор) сол и пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2021 лл
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...