Мързелива паста
Лора и Стоян
400 г спагети 400 г смляно месо от свинска плешка 150 г маслини (без костилки) 80 г сирене „Пармезан“ 100 мл бяло вино 2–3 скилидки чесън 1 глава лук 4 с. л. сол 1 ч. л. сух риган 1 щипка лют червен пипер |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2017 Вкусни!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2016 много бързи и вкусни! Вече любими!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...