Паста на фурна по неаполитански
Лора и Стоян
300 г спагети 150 г Деликатесен салам Аз ям! 150 мл животинска сметана 80 г сирене „Грана падано“ 100 г бейби спанак 2 скилидки чесън 40 мл зехтин сол на вкус |
1 | ![]() | Пастата се сварява в подсолена вода до степен ал денте. |
2 | ![]() | Саламът се реже на кубчета. |
3 | ![]() | Чесънът се наситнява. |
4 | ![]() | Запържват се в загретия зехтин.
|
5 | ![]() | Прибавя се спанакът. |
6 | ![]() | Налива се сметаната. |
7 | ![]() | Поръсва се с половината от настърганото сирене. |
8 | ![]() | Добавят се и спагетите и се готви 1–2 минути. |
9 | ![]() | Сервира се с останалото настъргано сирене. |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.09.2019 Бързо, лесно и вкусно!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...