Хляб с маслини и сушени домати
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2014 към плънката слагам и сирене, стар лук, но не слагам газирана вода. Заливка не правя. Но като се опече намазвам баницата с олио, и я завивам да се задуши. Става невероятно вкусна!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.08.2014 Една от любимите ми баници е тази със спанак. Вкусотия!
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...