Салата от манатарки
Лора и Стоян
5 яйца 180 г кашкавал 1 връзка магданоз 150 г сухари 1/2 ч. л. чубрица сол на вкус олио за пържене | за доматения сос: 400 г пасирани домати (от консерва) 2 скилидки чесън 2 с. л. олио сол и черен пипер на вкус |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
27.07.2019 Ето ги моите печени във фурната. Сложих и малко зелен лук в соса. Бърза вечеря стана.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Да, Анна, можеш да ги изпечеш за около 15-20 минути, на 200 градуса, като трябва да имаш предвид, че посоченото време е ориентировъчно, тъй като то зависи от размера на кюфтетата и от фурната, която използваш - както неведнъж сме казвали в предаването, всяка фурна пече различно. Добре е, преди да ги сложиш във фурната, леко да ги полееш с малко зехтин. Успех и ще се радваме, да споделиш резултата с нас.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2015 Станаха страхотни, следващия път ще ги пробвам във фурната.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.07.2015 Вкусотия!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.07.2015 Много бяха вкусни, изядохме си пръстите :)
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...