Салата от манатарки

Източник: Елеонора
ТИТЛА: Чирак
Дата: 05.06.2015
Салата от манатарки
 
Необходими продукти:
250 г мариновани манатарки
пресен чесън
магданоз
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Гъбите се пържат в тиган, намазан със зехтин на средна степен на котлона.
2
След като гъбите са добре запържени, се добавят ситно нарязаните магданоз и чесън и се пържи още 3-5 минути на ниска степен на котлона.
3
Подправя се със сол, черен пипер, магданоз и чесън.


Съвет:
Може да използвате пресен или стар чесън - според сезона.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: