Къри с пилешко
Лора и Стоян
![]() |
1 кг свинско контрафиле 1 глава лук 1 морков 1/4 глава целина 2 скилидки чесън 1 ч. ч. зеленчуков бульон 2 с. л. олио 1 дафинов лист 2–3 стръка мащерка 2– 3 стръка риган сол и черен пипер на вкус | за паприковане: 1 ч. л. пипер меланж 1 ч. л. червен пипер 1 ч. л. кориандър 1 ч. л. семена от копър (резене) 1 ч. л. бял синап 1/2 ч. л. чесън на прах 1 с. л. морска сол |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2021 Уникално мезе! Поднесох го със салата и топъл гъбен сос, въпреки, че месото само по себе си е много вкусно!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...