Салата от печени патладжани и лук
Лора и Стоян
1 кг кестени бялата част от 4 стръка праз 2 л пилешки бульон 200 мл прясно мляко 2 с. л. краве масло 2 с. л. зехтин 4 стръка мащерка сол и черен пипер на вкус |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2021 Много вкусна стана!
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2020 Разкошна супа, благодаря за рецептатата! И с зеленчуков бульон също става вкусна !
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2017 Супата е разкошна и с интересен вкус. Дъщеря ми страшно много я хареса. Е, малко ми беше сложно с беленето на кестените, но и аз съм си виновна - купих сравнително дребнички.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2015 Уникално вкусна и засищата супа!
Отнема малко повече време, заради беленето на кестените, но си заслужава!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2015 Моята супичка .Много вкусна
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...