Зеленчукова супа със сирене
Лора и Стоян
800 г картофи 2 стръка праз 6 с. л. олио 200 мл прясно мляко 2 с. л. горчица 1,4 л зеленчуков бульон сол и черен пипер на вкус | за баничките: 1 пакет точени кори 2 пушени пилешки бутчета 1 връзка копър 1 яйце 100 г кашкавал масло за намазване черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2014 Приятен, балансиран вкус, но мисля, че няма да се превърне в любимо ястие.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2014 Изключително вкусна и лесна за приготвяне супа.Не се бях сещала да разнообразя класическата крем супа с горчица, но определено е стъпка, която ще продължа да правя от сега нататък. :) Чудесна рецепта.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2014 направих само баничките. В плънката сложих и гъби. Получиха се страхотни.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...