Зелена салата с тигрови скариди
Лора и Стоян
200 г овче саламурено сирене 1/2 ч. л. захар 1 ч. л. горчица 3-4 стръка копър 3-4 стръка магданоз 1 кисела краставичка 1/2 кофичка кисело мляко 1-2 с. л. олио 2 с. л. соев сос 150 г печурки 200 г спанак 1/2 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...